Haberler

Yabancı Dil Sertifikalarımız Cambridge'den

31 October 2018

Cambridge Üniversitesi tarafından ülkemizde düzenlenen yabancı dil sınavlarında başarılı olan İhlas Koleji öğrencileri için sertifika töreni düzenlendi.

İhlas Eğitim Kurumları Bahçelievler, Beylikdüzü ve Ispartakule Bizimevler Kampüslerinde yapılan törenlerde Cambridge sınav grupları olan Starters, Movers, Flyers, KET ve PET'te başarıya ulaşan öğrencilere sertifikaları verildi.

Sertifika törenlerinde düzenlenen gösterilerle öğrenciler büyük bir mutluluk yaşarken veliler de çocuklarının bu mutluluğunu paylaştılar.

Yapılan sertifika törenlerine katılan ve çocukların sevinçlerine ortak olan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, yabancı dil eğitiminin üzerinde hassasiyetle durduklarını vurguladı.

Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen yabancı dil yarışmalarında başarılı dereceler aldıklarını ifade eden Yeltekin, "Tüm İhlas Koleji okullarında aynı ciddiyetle verdiğimiz yabancı dil eğitimi çocuklarımızın hem akademik hem de iş hayatlarında ihtiyaç duyacakları en önemli argümanlardan biri olacak. Bunun bilincinde olarak çocuklarımızı anaokulundan itibaren bu eğitime başlatarak kalıcı bir dil eğitimi almalarını hedefliyoruz." dedi.