Haberler

Bahçelievler Kampüsümüzdeki Mezunlarımızı Uğurladık

23 June 2018

İhlas Eğitim Kurumları Bahçelievler Kampüsü'nde bulunan Özel İhlas Anadolu Lisesi ve Özel İhlas Fen Lisesi son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz, öğretmenler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Bahçelievler İhlas Anadolu Lisesi ve Özel Bahçelievler İhlas Fen Lisesi Okul Müdürü Murat Demir, "Hayat bir göz açıp kapanıncaya kadar hızla geçen bir kaç gün. İnsanlık, bu dünyadan göçüp gittiğinde ardında bıraktığı miras. Ne mutlu güzel miraslar bırakanlara." dedi.

Demir'den sonra kürsüye gelen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, dört yıllık eğitim serüveninin sonunda öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu ve hüznünü aynı anda yaşadıklarını söyledi. Çocuklarının bu mutlu gününde onlarla birlikte olan aileleri de tebrik eden Yeltekin, yaklaşan üniversite sınavları öncesinde tüm öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmalarından ardından okul birincileri İrem Nur Subaşı ve Mustafa Emir Gazioğlu'na plaketleri takdim edilirken birinciler de okul kütüğüne isimlerini çaktılar. Öğrencilerin sahneye daveti ile temsili diplomaları takdim edilirken gecenin sonunda kep atma töreni ile öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.