Haberler

Öğrencimiz Badmintonda Balkan Şampiyonu Oldu

11 May 2018

Son dönemde sportif başarıları ile dikkat çeken İhlas Kolejine bir sevindirici haber de Bulgaristan'dan geldi.

Bulgaristan'ın Pazardzhik şehrinde düzenlenen 17 Yaş Badminton Balkan Şampiyonası'nda Özel Bahçelievler İhlas Anadolu Lisesi öğrencisi Yunus Emre Karakaş çift erkeklerde şampiyon olurken tek erkeklerde de Balkan üçüncüsü oldu.

Şampiyona sonrası açıklama yapan milli sporcu Yunus Emre Karakaş, çiftlerdeki şampiyonluğunu ve teklerdeki balkan üçüncülüğünü değerlendirdi. Şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Karakaş, çiftlerdeki takım arkadaşı Hasan Berkay Günbaz ile şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. Teklerdeki müsabakaların kendi seviyesini görmesi açısından önemli olduğunu söyleyen Karakaş, hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam ettiğini vurguladı.

Balkan şampiyonluğu ve üçüncülüğünden dolayı Yunus Emre Karakaş'ı tebrik eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, milli sporcunun ilerleyen yıllarda ülkemize daha çok madalya getireceğini söyledi. Farklı spor dallarında başarılı sonuçlar almaya devam ettiklerinin altını çizen Yeltekin, "Spora verdiğimiz desteği devam ettireceğiz. Okullarımızda çok sayıda milli sporcu var. Onların varlığı diğer öğrencilerimizin de spora olan ilgisini arttırıyor." dedi.