Haberler

İhlas'a Geçiş Sınavı Yapıldı

08 January 2018

İhlas'a Geçiş Sınavı Yapıldı

Sunmuş olduğu yüksek oranda burs fırsatlarıyla önemli bir avantaj sunan "İhlas'a Geçiş Sınavı", İhlas Kolejinin Bahçelievler, Beylikdüzü ve Ispartakule kampüslerinde yapıldı.

Sınav sonuçlarına ihlaskoleji.com/igs adresinden ulaşabilirsiniz.

İlkokul ve ortaokul için 4, 5, 6, 7 lise için 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı iki oturum halinde yapılan sınavda başarılı olan öğrenciler %100'e varan burs imkânlarından yararlanacaklar. Sınav sonuçları 16 Ocak Salı günü İhlas Kolejinin web sitesinden yayınlanacak.

Ayrıca sınava giren öğrencilerin velilerine yönelik bir sunum gerçekleştirildi. Sunumlarda İhlas Kolejinin vermiş olduğu eğitimin detayları hakkında bilgi verildi. İhlas Kolejinden mezun olmuş gençler de İhlas Koleji ile ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Yeltekin: "Çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak için İhlas Koleji olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz."

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, her yıl düzenledikleri İhlas'a Geçiş Sınavı ile her öğrenciye özel okulda okuma fırsatı verdiklerini vurguladı. Önemli burs fırsatları sunduklarının altını çizen Yeltekin, başarılı öğrencileri teşvik ederek özel okulla tanışmalarının yolunu açtıklarını belirtti. İhlas Koleji olarak iyi insan yetiştirme prensibiyle yola çıktıklarını ifade eden Yeltekin, "Her alanda profesyonel kadrolarla çalışarak geleceğimiz olan çocuklarımıza en iyi eğitim hizmetini veriyoruz. Yapmış olduğumuz atılımlar ve yatırımlarla kalitemizi her geçen gün daha da yukarı çıkarıyoruz. Böyle güzide bir kurumda okumak her çocuğumuzun hakkı. Burs imkanlarımızla bunu gerçekleştirmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu. Son olarak sınava olan ilgiden ve katılımdan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Yeltekin, "Sınavımıza yoğun talep olması bizleri sevindirdi. İkinci sınavımızın Mart ayı sonunda yapılması konusunda planlamalara başladık. Bu konuyla ilgili internet sitemizde gerekli açıklamalar yapılacak. Velilerimizin internet sitemizi takip etmelerini rica ediyorum." dedi.