Haberler

İhlas'a Geçiş Sınavı İle %100'e Varan Burs Fırsatı Öğrencileri Bekliyor

29 December 2017

Başarılı öğrencilere %100'e varan burs imkanları sunduğumuz "İhlas'a Geçiş Sınavı" 6 Ocak Cumartesi günü yapılacak.

Son başvuruların 5 Ocak günü akşamına kadar yapılacağı sınava bu yıl 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıf öğrencileri katılacak. Başvuruların www.ihlaskoleji.com web adresinden yapılacağı sınav İhlas Kolejinin Bahçelievler, Beylikdüzü ve Ispartakule Kampüslerinde düzenlenecek.

Güvenli eğitim güvenli gelecek parolasıyla hizmet veren İhlas Koleji başarıyı ödüllendirmek için yapacağı sınavda öğrenciler %100'e varan burs imkanlarıyla başarıları oranında burs hakkını kazanacaklar.

Yeltekin: "Başarılı öğrencileri desteklemeye devam edeceğiz."

Türkiye'de her öğrencinin özel okulda okuma hakkı olduğunu ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, düzenlenecek olan sınavın özel okul ayrıcalığı yaşamak isteyen öğrenciler için bulunmaz bir fırsat olduğunu vurguladı. İhlas Kolejinde öğrencilerin her açıdan en iyi şartlarda eğitim aldığının altını çizen Yeltekin, "Kurum olarak başarılı öğrencileri desteklemeye devam ediyoruz. Öğrencilerin sınavda elde edecekleri başarılarını değerlendirecek bir burs sistemimiz var. Bu sisteme uygun olarak öğrenciler %100'e varan burslardan yararlanabilecekler. İhlas Kolejinde yer almak isteyen her öğrenciyi sınavımıza davet ediyoruz." dedi.