Haberler

Öğrencilerimiz İhlas Medya'da Ders Yaptı

09 October 2017

Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri iletişim ünitesi içinde geçen Kitle İletişim Araçları konusunu İhlas Medya Grubu'nda işlediler.

Günlük hayatta kullanılan gazete, radyo ve televizyon gibi yaygın kitle iletişim araçlarını işin uzmanlarından dinleyen öğrenciler merak ettikleri konularda sorular sordular. Gezinin devamında İhlas Matbaa'yı da gezen öğrenciler burada gazete basımını yerinde gördüler.

TGRT FM ve TGRT Haber'i de ziyaret eden öğrenciler detaylı bilgi aldılar. TGRT Haber'de canlı yayını yakından takip eden öğrenciler önemli tecrübeler edindiler.

İhlas Holding çatısı altında birçok alanda hizmet veren kurumun olduğunun altını çizen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, "Bu açıdan okulumuzun önemli avantajları olduğunu söyleyebilirim. Öğrencilerimiz yapmış oldukları İhlas Medya Grubu ziyaretinde hem konularını işlediler hem de çok değerli izlenimler edindiler. Öğrencilerimiz yıl içinde İhlas Holding'in diğer kurumlarını da ziyaret ederek uygun ders konularını işin mutfağında konunun uzmanlarıyla yapacaklar." dedi.