Haberler

Öğrencimiz Buz Pateninde Şampiyon Oldu

07 June 2017

Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupası'nda Novice Baylar kategorisinde yarışan Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu öğrencisi Ömer Efe Sayıcı şampiyon oldu.

Ankara Belpa Buz Pisti'nden düzenlenen turnuvada yarışan Sayıcı toplamış olduğu 80.96 puan ile rakiplerini geride bıraktı. En yakın rakibine altı puan fark atan Sayıcı bu şampiyonluğu ile milli takım puan barajını geçti. Bu sonuçla Sayıcı 7 Temmuz'da Ankara'da üç hafta sürecek olan milli takım kampına katılacak.

Hem buz pateninde hem de TEOG'da Şampiyon

İhlas Koleji'ni buz pateninde başarıyla temsil eden Ömer Efe Sayıcı aynı zamanda son TEOG sınavında da tüm soruları doğru cevaplayarak derslerindeki başarısını da ortaya koydu. Bu yıl TEOG sınavından dolayı istediği ölçüde antrenman yapamadığını ifade eden Sayıcı buna rağmen buz pistine çıktığında her şeyi istediği gibi yaptığını söyledi. Önünde milli takım kampı olduğunu ifade eden Sayıcı aynı zamanda liseye başlayacak olmanın da heyecanını yaşadığını ifade etti.

Yeltekin: "Ömer Efe TEOG başarısını buz pistine taşıdı."

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Federasyon Kupası'nı kazanan Ömer Efe Sayıcı'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ömer'in okulda da son derece başarılı bir öğrenci olduğunun altını çizen Yeltekin, "Ömer Efe TEOG başarısını buz pistine taşıdı. Bizim de kurum olarak sürekli olarak vurguladığımız üzere öğrencilerimizin sporla uğraşmaları onların akademik olarak da başarılı olmalarını sağlıyor." dedi.