Haberler

Lise Öğrencilerimizin YGS Hazırlık Kampı Sona Erdi

02 February 2017

Mart ayında yapılacak olan YGS sınavı öncesi İhlas Eğitim Kurumlarında hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Ocak ayı içerisinde Alanya'da düzenlenen YGS kampında İhlas Eğitim Kurumları öğrencileri yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiler. Yaklaşık bir hafta süren kampta öğrenciler günde 10 saatlik bir program dahilinde çalışmalar yaparken, günlük 500'den fazla soru çözdüler.

Doksan dakikalık periyotlar halinde düzenlenen programa ayrıca her branştan bir öğretmen de katılarak öğrencilerin ihtiyaç duyduğu noktalarda destek oldu. Öğrenciler ayrıca eksik olduklarını hissettikleri konularda bire bir derslerle öğretmenlerinden yardım aldılar.

Genel tekrarların ve deneme sınavlarının da olduğu kampta sosyal ve sportif etkinliklerle de öğrenciler yorgunluk attılar.

Yeltekin: "Öğrencilerimiz için faydalı bir kamp dönemi oldu."

Yoğun olduğu kadar keyifli bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, "Alanya'da güzel bir ortamda kampımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz için faydalı bir kamp dönemi olduğuna inanıyorum. Tamamlayıcı ve performans arttırıcı bir program düzenlemiştik. Bu program dahilinde öğrencilerimizi potansiyellerinin en üst seviyesine çekmeyi hedefledik." dedi.